ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πλάνα 11αδας από Μπάγεβιτς

Πλάνα 11αδας από Μπάγεβιτς

Η επιμονή του Μπάγεβιτς στη ανάπτυξη από τα πλάγια. Ατομικό ο Καραγκούνης, εντυπωσιακός στο "διπλό" ο Καραμάνος. (videos)

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο ζεστό της τελευταίας τετραετίας στο κατά τ' άλλα δροσερό Καρπενήσι.

Αυτό βέβαια ισχύει για τις μεσημεριανές ώρες. Στις 7:30 το πρωί, ώρα κατά την οποία ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει επιλέξει να αρχίζουν οι πρωινές προπονήσεις το αεράκι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Βεβαία το πρωί υπάρχει άλλος εχθρός, πολύ πιο ύπουλος, τα κουνούπια. Το γνωστό, για όσους έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία τους, κουνουπέλαιο, κάνει θραύση στο Καρπενήσι και έχει γλιτώσει κόσμο και κοσμάκη από τις επιθέσεις των εντόμων. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξέχασε να βάλει το πρωί του Σαββάτου και την...πάτησε.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ντούσκο επιμένει. Και θα επιμένει για πολύ καιρό ακόμα στην ανάπτυξη από τα πλάγια. Είναι το σήμα κατατεθέν των ομάδων του χρόνια τώρα και στον Ατρόμητο με πλάγιους τους Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνη και Καλλέργη τα σχέδιά του μπορούν να γίνουν άνετα πράξη. Και αν αποκτηθεί και ο Σουμπίνιο, όπως εικάζεται, τα πράγματα, θα γίνουν ακόμη καλύτερα.

Ο Θανάσης Καραγκούνης προπονήθηκε μόνος του το απόγευμα του Σαββάτου για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο Ελληνας μέσος, στον οποίο ο Ατρόμητος ποντάρει πολλά τη φετινή σεζόν, ένιωσε ένα σφίξιμο στους κοιλιακούς και επειδή υπήρχε το κακό προηγούμενο της περσινής χρονιάς, το ιατρικό τιμ συνέστησε ξεκούραση.

Και ο ειδικός αυτών των καταστάσεων γυμναστής Σωτήρης Κακαργιάς ανέλαβε προσωπικά το ατομικό πρόγραμμα του "Κάρα".

Στο διπλό τέλος έλαμψε το άστρο του Τάσου Καραμάνου. Δεν έχει ακόμα το μεγάλο όνομα αλλά από...χάρη άλλο τίποτα ο Ελληνας φορ. Δύο καταπληκτικές κινήσεις μέσα στην περιοχή ζάλισαν όσους κλήθηκαν να τον μαρκάρουν αλλά η ατυχία και μόνο του στέρησε το γκολ. Ο χρόνος πάντως δουλεύει υπέρ αυτού του προικισμένου ταλέντου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ