ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πετυχημένη η αρθροσκόπηση για Μπρίτο

Πετυχημένη η αρθροσκόπηση για Μπρίτο

Σε ένα μήνα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Μπρίτο μετά την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη την Τετάρτη.

Ένα μήνα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ατρόμητου θα μείνει ο Μπρίτο ο οποίος την Τετάρτη το πρωί υπεβλήθη σε επέμβαση αρθροσκόπησης από τον γιατρό της ομάδας. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη από το νοσοκομείο όπου έκανε την επέμβαση και θα αρχίσει την διαδικασία αποκατάστασης.

Την Τετάρτη βρέθηκαν στο πλευρό του ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Πίτου Γκαρσία. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας πέρασαν ανά γκρουπ από αιματολογικό έλεγχο και εργομετρικά τεστ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απόλυτη επιτυχία σκέφθηκε η επέμβαση αρθροσκόπησης στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Εδουάρδο Μπρίτο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ατρόμητου Νίκο Πισκοπάκη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο ποδοσφαιριστής μας θα πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης. Στο Ιατρικό Κέντρο τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν περαστικά ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Πίτου Γκαρσία.

Σήμερα οι παίκτες πέρασαν ανά γκρουπ από εργομετρικό και αιματολογικό έλεγχο υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα.

Απουσίασαν οι διεθνείς Μπάλλας, Κούρος (Εθνική Ελπίδων), Παπασπύρος (ενσωματώθηκε σήμερα στην Εθνική Νέων).

Αύριο το απόγευμα οι παίκτες θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο".

Πετυχημένη η αρθροσκόπηση για Μπρίτο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ