ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Πετάει" για Στοκχόλμη ο Ατρόμητος

"Πετάει" για Στοκχόλμη ο Ατρόμητος

Η αποστολή του Ατρομήτου αναχωρεί στις 11:00 με προορισμό τη Στοκχόλμη, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την ΑΪΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πετύχει ένα γκολ ζήτησε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Μιχάλης Γρηγορίου, από τους ποδοσφαιριστές του όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Στοκχόλμη, εκεί όπου την Πέμπτη η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει την τοπική ΑΪΚ, στο πλαίσιου του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: Δημήτρης Σαμόλης

"Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς η ομάδα να κρατήσει το μηδέν και να βάλει γκολ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, η ΑΪΚ έχει παίξει 17 επίσημα ματς κι εμείς κανένα. Ο Μπιτόλο είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός, ο Λε Ταλέκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν καταστεί αναγκαίο", δήλωσε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι, τόνισε ότι χρειάζεται μυαλό και συγκέντρωση για το ματς της Στοκχόλμης: "Πρέπει να έχουμε μυαλό, τίποτα δεν θα κριθεί, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η ρεβάνς"

Τέλος, ο Νίκος Λαζαρίδης ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος "χάνει" τις ευρωπαϊκές προκρίσεις στην έδρα του, υποστήριξε: "Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, είμαστε πιο έμπειροι πλέον και αυτό θα μας βοηθήσει".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ