ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρελθόν ο Κούτσι

Παρελθόν ο Κούτσι
Κούτσι INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί από την Πέμπτη (8/8) και επίσημα ο Νιάζι Κούτσι. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας στην κλήρωση της Παρασκευής (9/8).

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί από την Πέμπτη (8/8) και επίσημα ο Νιάζι Κούτσι. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση όπου και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

" H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον επιθετικό Νιάζι Κούτσι

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τη δικηγόρο του και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Νιάζι Κούτσι αποχωρεί από την ομάδα μας με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ), 1 συμμετοχή στο κύπελλο και 2 συμμετοχές στο Europa League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Από εκεί και πέρα, το μυαλό όλων στον Ατρόμητο είναι στην κλήρωση της φάσης των play off του Europa League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ομάδα του Περιστερίου θα μάθει τον αντίπαλο της που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες με φόντο την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Στη Νιόν της Ελβετίας, έδρα της ΟΥΕΦΑ, βρίσκεται η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος & Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κάτια Κοξένογλου που εκπροσωπεί την ομάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ