ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Μας στοίχισε το πρώτο παιχνίδι"

Παράσχος: "Μας στοίχισε το πρώτο παιχνίδι"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος έριξε το βάρος της πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ο Ατρόμητος θα είχε περισσότερες πιθανότητες να περάσει αν το παιχνίδι συνεχιζόταν την Πέμπτη.

Πίκρα έχει αφήσει στους ανθρώπους του Ατρομήτου ο αποκλεισμός από την Άλκμααρ. Οι Περιστεριώτες έφτασαν μία ανάσα από την πρόκριση, νίκησαν με 2-0, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Γιώργος Παράσχος σχολίασε επ' αυτού:

"Το ματς έγινε σε δύο ημέρες, συμβαίνει σπάνια. Αν συνεχίζαμε χθες με τον αντίπαλο κουρασμένο ίσως να παίρναμε την πρόκριση. Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα, ήρθε η διακοπή, ο αντίπαλος ξεκουράστηκε. Δώσαμε τα πάντα, πιέσαμε αλλά δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Είμαι πάντως ικανοποιημένος, τουλάχιστον νικήσαμε και πήραμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα και την Ελλάδα.

Μας στοίχισε και το πρώτο ματς όπου με τέσσερις τελικές δεχθήκαμε τρία γκολ. Το τρίτο γκολ ήταν μοιραίο. Πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Δεν πετάμε όμως στα σύννεφα. Πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα λάθη μας. Ο Παπαδόπουλος έκανε και πέρυσι τρομερή χρονιά. Θα συνεχίσει και φέτος. Δικαιολογημένα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ