ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Ξαφνιάστηκα από την απόδοση της ομάδας"

Παράσχος: "Ξαφνιάστηκα από την απόδοση της ομάδας"
INTIME SPORTS

Ξαφνιασμένος από την απόδοση του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γιώργος Παράσχος που ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν πρόσωπο ενόψει του αγώνα με την Άλκμααρ.

Ξαφνιασμένος από την απόδοση του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Εργοτέλη ήταν ο Γιώργος Παράσχος που ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν πρόσωπο ενόψει του αγώνα με την Άλκμααρ.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Γιώργος Παράσχος:

" Ξαφνιάστηκα από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι με τις εμφανίσεις που κάναμε και στα φιλικά ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη. Ο αντίπαλος είναι μια ανανεωμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε μια στοιχειωδώς αμυντική συμπεριφορά.

Το άσχημο ήταν ότι κυνηγούσαμε συνεχώς το σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το σκορ, αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε", είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος και πρόσθεσε:

" Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι που κάνουμε. Ψάχναμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν δεν έχεις καθαρό μυαλό, χάνεις τις μονομαχίες.

Η τελική μας πάσα από την αρχή ήταν προβληματική πάντως. Δεν νομίζω όμως ότι έχουμε γενικά πρόβλημα στην τελική πάσα, καθώς στα φιλικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Πέμπτη, πρέπει να αλλάξουμε 100%".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ