ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Κρατάμε περισσότερο τη νίκη"

Παράσχος: "Κρατάμε περισσότερο τη νίκη"
INTIME SPORTS

Τη νίκη κράτησε ο Γιώργος Παράσχος από την πρεμιέρα με τον Πλατανιά, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι από το ματς με τον Πλατανιά κρατάει τη νίκη, ενώ οι παραδέχτηκε πως οι Περιστεριώτες δε βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο.

"Σήμερα αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε περισσότερο είναι η νίκη. Ο πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους και γι' αυτό υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και θα ρθουν κι άλλες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, ήταν παρά πολύ κλειστό παιχνίδι, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά και δύσκολα βρίσκαμε διαδρόμους.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μία νευρικότητα και ευτυχώς πετύχαμε το πρώτο γκολ, που ήταν σημαντικό. Στο δεύτερο βρήκαμε περισσότερους χώρους, είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Σίγουρα δεν είμαστε σε καλό επίπεδο. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα βρούμε τα πατήματά μας, τον ρυθμό και θα γίνουμε πάλι η περσινή καλή ομαδα", τόνισε αρχικά και συνέχισε για την γκρίνια:

"Γι' αυτή την γκρίνια τι πρέπει να κάνει; Πρέπει να κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Πιστεύω ότι η ομάδα παρουσίασε στον κόσμο καλό θέαμα και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο".

Για τον Παπάζογλου, σχολίασε: "Ο Παπαζογλου είναι λίγο πίσω και παιχνίδι με παιχνίδι θα βγαίνει η φόρμα του. Όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια που έπαιξε ήταν λίγα και είχε μικρή συμμετοχή. Σε φυσική κατάσταση είναι πολύ πίσω. Θα φορμαριστεί με τους αγώνες, έχει μεγάλη θέληση γιατί δύσκολα βρίσκεις σέντερ φορ με αυτόν τον όγκο.

Θα βοηθήσει στις δύσκολες στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Θα μπορούμε να γυρίζουμε την μπάλα σ' αυτόν, να τον ψάχνουμε και να βάζουμε το γκολ πιο εύκολα. Με την επιστροφή του Ούμπιντες, ο Παπάζογλου θα δέχετεται καλύτερες σέντρες και θα τον βρίσκουμε πιο εύκολα. Θα επιμείνουμε σ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ