ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παραδοχή από Μπρίτο και Καραμανό

Παραδοχή από Μπρίτο και Καραμανό
INTIME SPORTS

Στην αδυναμία του Ατρόμητου να φανεί απειλητικός αλλά και στην αγωνιστική ετοιμότητα της Σαράγεβο, απέδωσε τον αποκλεισμό ο Εντουάρντο Μπρίτο. Μίλησε και ο Τάσος Καραμάνος.

Οι Εντουάρντο Μπρίτο και Τάσος Καραμάνος μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο στο Περιστέρι και την ήττα με 1-3, που σήμαινε και τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από την συνέχεια του Europa League.

Μιλώντας στη NOVA, ο Μπρίτο ανέφερε: "Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Οι αντίπαλοι ήταν αποφασισμένοι, έπαιξαν πιο δυνατά και όταν δεχτήκαμε και το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Εμείς φταίμε. Ξέραμε ότι μετά το γκολ τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα, όμως δεν αντιδράσαμε. Τρέχανε πιο πολύ από εμάς, είχαν πιο πολλές δυνάμεις και έδειξαν πιο έτοιμη ομάδα".

Καραμάνος: "Η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη"

Με τη σειρά του, ο Τάσος Καραμάνος δεν έψαξε για δικαιολογίες και παραδέχτηκε πως η Σαράγεβο ήταν ανώτερη στον αγώνα από τον Ατρόμητο και δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φορ τόνισε: "Δεν μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες για την εμφάνισή μας σήμερα. Η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και εμείς οι αθλητές πρέπει να παραδεχόμαστε την ανωτερότητα του αντιπάλου. Είναι μεγάλη η στεναχώρια για όλη την ομάδα, γιατί ξεκινάει άσχημα η χρονιά.

Θέλαμε μια ακόμα διάκριση, δεν καταφέραμε να την υλοποιήσουμε και γι' αυτό είμαστε υπεύθυνοι όλοι εμείς. Η Σαράγεβο ήταν καλή και στα δύο παιχνίδια, ήξερε τι ζητούσε και αποτέλεσμα ήταν να πάρει την πρόκριση. Δεν μπορεί να είναι πάντα όλα με το μέρος μας. Σίγουρα, έχεις εμπειρία όταν έχεις πολλές παραστάσεις.

Όταν βρίσκεσαι σε δύσκολες στιγμές, έχεις την εμπειρία να διαχειριστείς ένα παιχνίδι και σήμερα αυτό δεν το καταφέραμε. Ήταν λανθασμένα πολλά πράγματα σε πολλά σημεία. Μπορεί να είναι η κούραση, μπορεί να είναι και το "καθαρό" μυαλό που δεν είχαμε. Αναγνωρίζεται η δουλειά μας, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε πιο δυνατοί απ' αυτό και να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα.

Είχαμε φέρει το παιχνίδι στο σκορ που οδηγούσε στην παράταση και θέλαμε να το τελειώσουμε πριν το ματς πάει εκεί. Ωστόσο, προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε τον αγώνα και να πετύχουμε ένα γκολ. Τελικά, το πέτυχε η Σαράγεβο και πήρε την πρόκριση. Της αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί είναι μία ομάδα από ένα μη προηγμένο πρωτάθλημα και αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ