ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όταν ο Λε Ταλέκ νίκησε τον Τζιμπρίλ Σισέ

Όταν ο Λε Ταλέκ νίκησε τον Τζιμπρίλ Σισέ
Λε Ταλέκ

Ο Ατρόμητος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Λε Ταλέκ και το Sport24.gr θυμάται πως κατέκτησε το Coupe de France το 2007 απέναντι σε έναν... "δαιμονισμένο" Τζιμπρίλ Σισέ (VIDEO).

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αντονί Λε Ταλέκ για λογαριασμό του Ατρόμητου, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr. Ο Γάλλος άσος είναι μία ανάσα από την ομάδα του Περιστερίου κι αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί.

Ο Λε Ταλέκ έχει σπουδαία καριέρα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ τη σεζόν 2004-2005, ενώ το 2006-2007 πήρε το Coupe de France με την Σοσό.

Στον τελικό του Coupe de France βρήκε απέναντι του την Μαρσέιγ του Τζιμπρίλ Σισέ ( δανεικοί και οι δυο από την Λίβερπουλ) και οι αλήθεια είναι πως με τα γκολ τους οι δυο άσοι σημάδεψαν την αναμέτρηση.

Έστειλε το ματς στα πέναλτι

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό με την Μαρσέιγ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Στο 67' ο Νταγκανό έκανε το 1-1 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε το 2-1 στο 98' και λίγο πριν το τέλος της παράτασης ο Λε Ταλέκ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 103', ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας τις δυο ομάδες στα πέναλτι. Σισέ και Λε Ταλέκ σκόραραν από την άσπρη βούλα, με την Σοσό στο τέλος να κατακτά το τρόπαιο με 5-4.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ