ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι στην διάθεση του Νιόπλια στον Ατρόμητο

Όλοι στην διάθεση του Νιόπλια στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα την Μ. Δευτέρα ενώ μετά το τέλος του προγράμματος τρεις παίκτες της ομάδας του Περιστερίου επισκέφτηκαν το 30ο Δημοτικό του Περιστερίου.

Με όλους τους παίκτες του δούλεψε την Παρασκευή ο Νίκος Νιόπλιας καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί την Μ. Δευτέρα και θα κλείσει την 30η αγωνιστική.

Μετά το πέρας του προγράμματος οι Μαρσελίνιο, Μπάλλας και Θεολόγου επισκέφτηκαν το 30ο Δημοτικό Περιστερίου και γνώρισαν την αγάπη των μικρών παιδιών ενώ οι ίδιοι δεν χάλασαν χατήρι σε κανέναν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μια όμορφη πασχαλινή αγκαλιά από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 30δημοτικού Περιστερίου περίμενε την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης βρέθηκε στο σχολείο.

Ο Μαρσελίνιο, ο Μπάλλας και ο Θεολόγου γνώρισαν την αγάπη των μικρών παιδιών που τους υποδέχθηκαν με συνθήματα για τον Ατρόμητο και περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν αυτόγραφα αλλά και εισιτήρια του αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας με την Κέρκυρα τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους από τη Θύρα 5 του γηπέδου Περιστερίου".

Όλοι στην διάθεση του Νιόπλια στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ