ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οικονόμου: "Δεν έκανα στον Μπάγεβιτς"

Οικονόμου: "Δεν έκανα στον Μπάγεβιτς"
INTIME SPORTS

Αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει μετά από τον παραγκωνισμό του από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Βαγγέλης Οικονόμου θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Σκωτία και τη Ρος Κάουντι. Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr.

Για την Σκοτία ώστε να ενσωματωθεί και επίσημα στις υποχρεώσεις της Ρος Κάουντι θα ταξιδέψει σήμερα ο Βαγγέλης Οικονόμου μία μέρα μετά από την λύση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο.

Ο 25χρονος αμυντικός μίλησε στο Sport24.gr να δοκιμάσει την τύχη του στην ομάδα της Σκοτίας, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, την διοίκηση του Ατρομήτου αλλά και τον Γιώργο Δώνη.

" Δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα κι έχοντας πάρει άδεια από την διοίκηση του Ατρομήτου είχα βρεθεί στην Σκοτία όπου και είχα δοκιμαστεί από την Ρος Κάουντι μετά από ενέργειες και του μάνατζέρ μου του Χριστόφορου Μαυρόπουλου.

Όπως αποδείχθηκε τους έκανα και πλέον είμαι έτοιμος να πάω να υπογράψω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς", τόνισε στο Sport24.gr ο Οικονόμου δείχνοντας πεισμωμένος να ανταποκριθεί στις οδηγίες του Ντέρεκ Άνταμς.

Γιατί όμως επέλεξε να πάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και όχι σε άλλη του ελληνικού πρωταθλήματος; " Αποφάσισα να πάω στη Ρος Κάουντι και κατ' επέκταση σε ομάδα του εξωτερικού γιατί θεωρώ πως θα είναι καλύτερα για μένα και για την καριέρα μου.

Κι αυτό το λέω γιατί πιστεύω ότι όσοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έφυγαν από την Ελλάδα και πήγανε σε ομάδα του εξωτερικού και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο και εκτιμήθηκε η αξία τους".

Ποιος όμως ήταν ο λόγος που φέτος στον Ατρόμητο δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδι επί της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε αντίθεση με πέρσι όταν και τον είχε αποτελέσει επιλογή του Γιώργου Δώνη; Ο Οικονόμου τόνισε: " Δεν πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε. Ουσιαστικά καμία κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε δεν έκανα στον κ. Μπάγεβιτς αφού δεν πήρα λεπτό συμμετοχής. Κάτι που δεν ίσχυε πέρσι όταν και με είχε φέρει στον Ατρόμητο ο κ. Δώνης μετά από τον υποβιβασμό της Καβάλας όπου όλα ήταν μια χαρά".

Ο Οικονόμου φρόντισε σε εκείνο το σημείο να πλέξει το εγκώμιο του πρώην τεχνικού του στον Ατρόμητο και νυν του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη υποστηρίζοντας: " Με τον κ. Δώνη όλα ήταν μια χαρά και με μένα αλλά και στην ομάδα. Πρόκειται επίσης για έναν καλό άνθρωπο και προπονητή και δεν είναι τυχαία και η πορεία που κάνει φέτος στον ΠΑΟΚ.

Τόσο από το ότι βρίσκεται στην 2η θέση στο πρωτάθλημα με διαφορά από τους διώκτες του ενώ είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Ελλάδος όπως και τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ατρόμητο. Μία πορεία που φανερώνει ότι η δουλειά του κ. Δώνη μιλάει από μόνη της και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Κατά την άποψή μου εξάλλου φέτος ειδικά ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί εκτός από το Κύπελλο Ελλάδος να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος".

Σε αντίθεση με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δείχνει να αποχώρησε από τον Ατρόμητο χωρίς το κάποιο παράπονο από την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου λέγοντας χαρακτηριστικά: " Σε αντίθεση με τον κ. Μπάγεβιτς η διοίκηση του Ατρομήτου μου φέρθηκε πολύ καλά μέχρι την τελευταία στιγμή όπου με στήριξε.

Μέχρι και την λύση του συμβολαίου μου. Για αυτό και με την διοίκηση του Ατρομήτου δεν έχω κανένα πρόβλημα και πλέον πάω στη Σκωτία και την Ρος Κάουντι για να δείξω τι αξίζω και όχι ότι πάω κατά τύχη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ