ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι εκλεκτοί του Παράσχου για τη ρεβάνς

Οι εκλεκτοί του Παράσχου για τη ρεβάνς
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για τη ρεβάνς με αντίπαλο τη Σαράγεβο στο Περιστέρι. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Έλληνα κόουτς.

Την αποστολή της αυριανής ρεβάνς (7/8) με την ΦΚ Σαράγεβο ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Την αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννέα ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

Οι παίκτες που δεν συμμετέχουν στην αποστολή (Ούμπιντες, Λημνιός, Παπασπύρος), Εγκουέμ, Γκορμπούνοφ) θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου.

Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος νίκησε 1-2 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας και κρατάει στην "αγκαλιά" του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Εισιτήρια και την Πέμπτη

Εξάλλου, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Πέμπτη) η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΦΚ Σαράγεβο θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου Περιστερίου και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα (στις 21.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2 και Θύρα 4, 15 ευρώ και παιδικό 5 ευρώ. Θύρα 3, 30 ευρώ. Θύρα 7, 10 ευρώ και το παιδικό 5 ευρώ.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ