ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Μήτρογλου, οι μεταγραφές και ο τελικός

Ο Μήτρογλου, οι μεταγραφές και ο τελικός
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Κώστας Μήτρογλου, ο τελικός Κυπέλλου και η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι τρία πράγματα που συνδέονται μεταξύ τους όσον αφορά τις μεταγραφές στον Ατρόμητο.

Τα τελευταία δυο χρόνια η διοίκηση του Ατρόμητου φροντίζει να τελειώνει από νωρίς τις βασικές μεταγραφές της νέας σεζόν.

Φέτος ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη, ενώ υπάρχουν και οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ή και λίγο νωρίτερα (οι πληροφορίες αναφέρουν στα τέλη Απριλίου) θα γίνει μία συζήτηση της διοίκησης με τον Έλληνα τεχνικό για να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Δώνης θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, κι αν έρθει κάποια πρόταση, ειδικά από την Αγγλία, θα τη δεχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγραμματισμός...

Βέβαια οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν βάλει τις βάσεις και ξέρουν τι θέλουν για την επόμενη σεζόν. Μεγάλο στοίχημα είναι η παραμονή του Κώστα Μήτρογλου, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο όπως δήλωσε την Παρασκευή.

Εδώ έρχεται η ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν το κατακτήσει ο Ατρόμητος ή πάει στον τελικό και πάρει το "καλό" ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε θα υπάρξουν χρήματα για την παραμονή του Έλληνα φορ, οπότε η παραμονή ή όχι στην ομάδα του Περιστερίου θα είναι στα χέρια του.

Σε περίπτωση πάντως που δεν μείνει υπάρχουν λύσεις όπως αυτή του Βαγγέλη Μάντζιου (οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές), ενώ πολύ κοντά είναι και ο Φώτης Παπουλής (πάνω από 50% οι πιθανότητες να υπογράψει).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ