ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Μίλος Στόιτσεφ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα

Ο Μίλος Στόιτσεφ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Mε την συμμετοχή του Μίλος Στόιτσεφ που ενσωματώθηκε κανονικά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (30/7) οι δύο προπονήσεις στα Χάνια του Πηλίου για τον Ατρόμητο.

Mε την συμμετοχή του Μίλος Στόιτσεφ που ενσωματώθηκε κανονικά πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στα Χάνια του Πηλίου. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου, είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα την περασμένη Δευτέρα και μέχρι χθες (29/7) ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ ο βοηθός προπονητής Βασίλης Μπορμπόκης μαζί με τον αναλυτή Γιάννη Αντωνόπουλο ταξίδεψαν μέχρι τη Λάρισα και παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Λεβαδειακό. Το ίδιο είχαν κάνει και στο φιλικό Λάρισα - Κέρκυρα. Θυμίζουμε ότι Κέρκυρα και Λεβαδειακός είναι οι δύο πρώτοι αντίπαλοι του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, πολύ καλή εμφάνιση έκανε σήμερα (30/7) ο Ατρόμητος Κ20 σε δεύτερο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο αυτή τη φορά την ανδρική ομάδα της Πίδνας Κύτρους (Γ’ Εθνική). Ηττήθηκε 2-1 και το γκολ σημείωσε ο Ρομάριο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ