ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κολιτσιδάκης στον Ατρόμητο

Ο Κολιτσιδάκης στον Ατρόμητο
Κολιτσιδάκης INTIME SPORTS

Τον Θανάση Κολιτσιδάκη ως βοηθό του επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας στον Ατρόμητο. Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Πίτου Γκαρσία να συμμετέχει στον κανονικό ρυθμό.

Έναν παλιό του συμπαίκτη στον ΟΦΗ, στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα επέλεξε να πάρει μαζί του στον Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας. Η αναφορά στον Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια εργάστηκε ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Β' και Γ' Εθνικής. Σε Ατσαλένιο, Καλαμάτα, Επισκοπή και Ηρόδοτο.

Την Τετάρτη (11/2) θα δώσει το παρών κανονικά στην πρώτη προπόνηση, όπως ασφαλώς και ο Νίκος Νιόπλιας. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κολιτσιδάκης ανέφερε: '' Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως συνεργάτης προπονητή σε υψηλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νιόπλια που με επέλεξε. Ελπίζω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, ο Ατρόμητος θα φθάσει εκεί που του αξίζει''.

* Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Πίτου Γκαρσία που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της Βέροιας. Μετά το τέλος της προπόνησης Καράσκο και Μαρσελίνιο έκαναν έξτρα πρόγραμμα σε φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ