ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ντεμπούτο για Παπάζογλου με Αστέρα

Ντεμπούτο για Παπάζογλου με Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Θανάση Παπάζογλου στην αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει την Τετάρτη το βράδυ ο Ατρόμητος αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες και σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Θανάση Παπάζογλου ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου.

Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου ανάμεσα τους και ο Ούμπιντες παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του προκειμένου να προφυλαχθεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου (19.30) ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι: Τσέναμο, Μπάρκας,Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος, Παπάζογλου, Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ.

Αποκλείστηκαν οι Ούμπιντες (μετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά δεν ρισκάρει τη συμμετοχή του), Μπρίτο (σφίξιμο στο δικέφαλο θα κάνει και αύριο ατομικό πρόγραμμα), Κιβρακίδης (σφίξιμο στον προσαγωγό), Γκορμπούνοφ (επιστρέφει αύριο από τη Λευκορωσία).

Η τιμή του εισιτηρίου στις Θύρες 2 και 4 είναι 5 ευρώ. Στη Θύρα 3 είναι 20 ευρώ.

Οι κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 7 θα εισέλθουν από τις Θύρες 2 και 4 κατά την προτίμησή τους. H πώληση εισιτηρίων αύριο (Τετάρτη) θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων. Από τις 17.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc.

*Η είσοδος των εκπροσώπων των ΜΜΕ θα γίνει από τη Θύρα 3".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ