ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: "Τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ"

Νιόπλιας: "Τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλιας, υποστήριξε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να ξεκινήσουν με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κρίνει κατά πολύ την πορεία της ομάδας του Ατρόμητου στα φετινά πλέι οφ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Νιόπλιας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό ο Ατρόμητος από τη στιγμή που μπαίνει στη μάχη χωρίς κανένα βαθμό θα πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκινήσει με τρίποντο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στοatromitosfc.grγια την κλήρωση τωνplayoffsείπε τα εξής:

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και εμείς θα το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό. Ξεκινάμε χωρίς κανένα βαθμό και το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει τον οδηγό για την συνέχεια. Το πλεονέκτημα είναι ότι παίζουμε στο Περιστέρι που είναι το μεγάλο μας ατού και θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε με νίκη».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 20, 24, 27, 31 Μαΐου και 3 και 7 Ιουνίου. Τα ματς θα διεξάγονται 18:15 και 20:30, με εξαίρεση την αγωνιστική στις 27 Μαΐου που θα γίνουν 17:15 και 19:30, καθώς την ίδια μέρα υπάρχει ο τελικός του EuropaLeague, αλλά και την τελευταία αγωνιστική που θα υπάρχει κοινή ώρα έναρξης, 20:30".

1η Αγωνιστική
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Αστέρας-Παναθηναϊκός

2η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Αστέρας
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

3η Αγωνιστική
Ατρόμητος-Αστέρας
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

4η Αγωνιστική
Αστέρας-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

5η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Αστέρας

6η Αγωνιστική
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ