ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: ''Επανερχόμαστε δυναμικά''

Νιόπλιας: ''Επανερχόμαστε δυναμικά''
Νιόπλιας INTIME SPORTS

Η νίκη επί του Εργοτέλη θα βοηθήσει τον Ατρόμητο σωματικά και ψυχικά όπως υποστήριξε μετά το παιχνίδι στο Ηράκλειο ο τεχνικός των Περιστεριωτών Νίκος Νιόπλιας.

Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας του: ''Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε με ένα παίκτη λιγότερο απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Έχουμε ένα τιμ που έχει αξιόλογους παίκτες και έτσι ήρθε η νίκη. Είχαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας από τον πρώτο γύρο και η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά μετά και τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε ότι είμαι κάτοικος Ηρακλείου και είναι κρίμα να μην υπάρχει ομάδα του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα γιατί είναι μια ποδοσφαιρομάνα και μια μεγαλούπολη και μας αρέσει σε όλους πάρα πολύ. Αν μέναμε με 11 θα είμασταν ακόμη καλύτεροι. Είχαμε ένα φόβο στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό πρέπει να το αποβάλλουμε γιατί το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ''.

Για την καλή εικόνα που δείχνει ο Ατρόμητος με τον ίδιο στον πάγκο της ομάδας: '' Μείναμε πίσω αλλά τώρα επανερχόμαστε δυναμικά. Έχει δυνατότητες πολλές ο Ατρόμητος και μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί συνέχεια. Πιστεύω ότι έδωσα αυτό το κάτι που μας έλειπε και ήρθαν τα καλά αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί ένας Έλληνας προπονητής από έναν ξένο''.

Για τον Εργοτέλη: ''Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και έρχονται πολλοί παίκτες δεν είναι εύκολο. Εμείς δεν αλλάξαμε πολλούς παίκτες και πήραμε δύο παίκτες μόνο τον Ιανουάριο που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Το λάθος έγινε το καλοκαίρι στον Εργοτέλη όπου άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ του''.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ