ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νεμπεγλέρας: "Στο Βόλο για τη νίκη"

Νεμπεγλέρας: "Στο Βόλο για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου δηλώνει ο Κώστας Νεμπεγλέρας για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας, για την πορεία του Ατρομήτου στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

Για την φάση του γκολ που σημείωσε στη χθεσινή αναμέτρηση: " Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Καμαρά, γιατί έχει κάνει καλή κούρσα και μου έστρωσε τη μπάλα με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις πήρα τη μπάλα, κοίταξα να δω για να δώσω πάσα αλλά δεν είδα κάποιον ελεύθερο συμπαίκτη μου και τελικά αποφάσισα να πλασάρω".

Για τον χθεσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου: " Χθες παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ καλοί, ήμασταν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ανώτεροι από τον αντίπαλο. Πετύχαμε δύο γκολ, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Εκεί που έδειχνε πως το ματς πήγαινε για 3-0, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση.

Αυτό στο τέλος μας άφησε μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Βοήθησε ότι σκοράραμε νωρίς και ότι μετά το τέρμα που σημειώσαμε πιέσαμε τον αντίπαλο, δεν γυρίσαμε πίσω. Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που βάλαμε το Βόλο μέσα στην εστία του.


Το κύπελλο είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όταν κερδίζεις ένα ματς 2-1 είσαι ευχαριστημένος. Το ματς για εμάς έχει τελειώσει και θα κοιτάξουμε ξανά το κύπελλο στον αγώνα της ρεβάνς. Τώρα έχουμε έναν τελικό με τον Πανιώνιο".

Για την φετινή εικόνα του Ατρόμητου: " Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας γιατί η ομάδα είναι αρκετά καλή. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά τα προσωπικά λάθη έχουν στερήσει από την ομάδα αρκετούς βαθμούς και αυτό φαίνεται στη βαθμολογία. Δεν αξίζει η ομάδα να βρίσκεται σ' αυτή τη βαθμολογική θέση, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο".

Για το πόσο επηρεάζει η πορεία στο κύπελλο, την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα: " Δεν νομίζω να μας επηρεάσει γιατί δεν μας αφήνει και ο προπονητής. Δεν θα αφοσιωθούμε μόνο στο κύπελλο και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Από το Σάββατο ως την Τετάρτη ετοιμαστήκαμε για το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και από χθες το βράδυ ως την Κυριακή γι' αυτό με τον Πανιώνιο. Ξεχνάμε τώρα το χθεσινό παιχνίδι και βλέπουμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή".

Για τον Ανρί Καμαρά: " Ο Καμαρά είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Δεν σκοράρει συχνά, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Με δύο δικές του πάσες χθες σκοράραμε δύο γκολ. Η παρουσία του στο παιχνίδι ήταν καταπληκτική".

Για την χθεσινή ένταση στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα: " Όταν παίζεις ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, αλλά καλό είναι να μην ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής. Όταν ένα παιχνίδι είναι χαμένο για μια ομάδα τα νεύρα είναι τεντωμένα. Σαν ομάδα δεν ασχολούμαστε με το τι λέγεται παρά έξω ή με το τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σ' ότι κάνουμε".

Για τη ρεβάνς του ημιτελικού στο Βόλο: " Ο Βόλος έχει δείξει πως είναι πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά χθες δεν του αφήσαμε περιθώριο να το δείξει αυτό. Αν δεν δεχόμαστε το γκολ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για μας. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και θα πάμε να κερδίσουμε όταν θα έρθει η ώρα για να προκριθούμε".

Για τις τρεις συμμετοχές του σε τελικό κυπέλλου: " Θέλω να πιστεύω πως θα είναι η τρίτη μου συμμετοχή σε τελικό και η καλύτερη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ