ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ναπολεόνι: "Μας φοβούνται οι αντίπαλοι"

Ναπολεόνι: "Μας φοβούνται οι αντίπαλοι"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε για την πορεία του Ατρομήτου στα πλέι οφ, αλλά και για την προσφορά του Γιώργου Παράσχου στη δική του ψυχολογική ανάταση.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα "Goal News", όπου αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ατρόμητο, αλλά και στο ότι ευχαριστιούνται τους αγώνες τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις καλές εμφανίσεις του Ατρομήτου στα πλέι οφ: " Παίζουμε πολύ ωραία μπάλα και το απολαμβάνουμε. Νιώθουμε ότι ο κόσμος μας χαίρεται και ότι οι αντίπαλοι μάς φοβούνται. Πραγματικά το ευχαριστιόμαστε και ξεχνάμε και την πίεση για το αποτέλεσμα και την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Τώρα παίζουμε σαν Ατρόμητος".

Για τη συνεισφορά του Γιώργου Παράσχου στην ομάδα: " Όταν ήρθε ο κ. Παράσχος ήμουν πεσμένος ψυχολογικά. Μιλήσαμε και με βοήθησε πολύ να νιώσω καλύτερα. Με ξέρει καλά και ήξερε ποια είναι η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι και στην οποία μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Η θέση μου είναι στην κορυφή της επίθεσης και σε αυτήν έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια. Μη νομίζετε ότι μας λέει πολλά. Απλά μας πιστεύει και μας αφήνει να παίξουμε ελεύθερα. Το ίδιο έγινε και με τον Σουμπίνιο".

Για το γεγονός ότι τραυματίστηκε μετά το ωραίο γκολ που πέτυχε επί του ΠΑΣ Γιάννινα: " Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να χαρώ. Όλο κάτι γίνεται. Μετά το γκολ ένιωθα πολύ ωραία και ήρθε ο τραυματισμός. Αυτό το πρόβλημα όμως δεν είναι ικανό να με κρατήσει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από τέτοια παιχνίδια δεν θέλει να λείπει κανείς".

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό με τους συμπαίκτες του μετά το γκολ που πέτυχε: " Κυκλοφορεί μία φωτογραφία που είναι χίλιες λέξεις. Αναφέρομαι σε αυτήν που όλη η ενδεκάδα πανηγυρίζει, χορεύει με το γκολ που πέτυχα. Είναι σαν να το πέτυχε όλη η ομάδα και όχι ο Ναπολεόνι. Όλοι οι παίκτες χαμογελούν και πραγματικά είναι μία εικόνα που μου έχει μείνει, γιατί δείχνει πως είμαστε δεμένοι. Μία οικογένεια".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ