ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ναπολεόνι: "Κάτι καλύτερο από πέρσι"

Ναπολεόνι: "Κάτι καλύτερο από πέρσι"
INTIME SPORTS

O Στέφανος Ναπολεόνι δηλώνει ότι ο Ατρόμητος μπορεί να μπει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό και ο Στέφανο Ναπολεόνι σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ιταλός άσος μίλησε στον "NOVAΣΠΟΡ FM" για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τόνισε ότι ο Ατρόμητος έχει υψηλούς στόχους που φθάνουν μέχρι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για την πορεία του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα: " Νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα σταδιακά δείχνει τι μπορεί να κάνει. Στα επόμενα ματς θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού: " Χθες παίξαμε πάρα πολύ καλά. Πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, όμως χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουμε περισσότερα τέρματα. Η ομάδα έδειξε ότι ήταν καλύτερη στο γήπεδο, ήθελε να πετύχει γκολ και να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ο Ατρόμητος. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να πετυχαίνουμε γκολ κόντρα σε κάθε αντίπαλο".

Για τους στόχους των Περιστεριωτών: " Σίγουρα το Κύπελλο είναι σημαντικός στόχος για εμάς. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Στο πρωτάθλημα φτάσαμε στα πλέι οφ και λίγο έλειψε να πάμε πάνω από τον ΠΑΟΚ και να παίξουμε στο Champions League. Τώρα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το ενδεχόμενο να παίξουν οι "κυανόλευκοι" στο Champions League: " Την περσινή σεζόν κερδίσαμε μία θέση στο Europa League, όμως λίγο έλειψε να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Το Κύπελλο, επίσης, είναι ένας στόχος. Όλοι οι παίκτες μέσα στην ομάδα κοιτούν μπροστά και θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο από πέρσι. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω".

Για το θετικό στοιχείο της ομάδας του Γιώργου Παράσχου: " Έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μπορούμε με κάθε αντίπαλο να έχουμε ευκαιρίες για γκολ, ενώ παράλληλα έχουμε σφιχτή άμυνα. Έχουμε ισορροπία και είμαστε καλοί ως σύνολο".

Για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην επίθεση: " Είμαστε καλά με τον Μήτσο. Βρισκόμαστε καλύτερα και κάνουμε πάντα στην προπόνηση προσπαθούμε να κάνουμε κινήσεις μαζί. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα".

Για την παρουσία του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο: " Ξέρουμε πώς δουλεύει ο κ. Παράσχος. Θέλει να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο. Να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μας βοήθησε όταν ανέλαβε την ομάδα και τώρα είναι η δική μας σειρά να δείξουμε στο γήπεδο όσα μας έχει πει ο κόουτς".

Για το ενδεχόμενο να μπει "σφήνα" ο Ατρόμητος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: " Δεν είναι μακριά κάτι τέτοιο. Στο “Καραϊσκάκη” δείξαμε ότι άδικα χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να πάρουμε μία ισοπαλία. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες, έχουν κόσμο και μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος με το ρόστερ που έχει μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε αυτούς τους δύο. Κάθε χρόνο ο Ατρομητος πάει πιο ψηλά. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος του προέδρου. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα είναι καλύτερος και θα φτάσει πιο ψηλά. Αυτό πιστεύω και θα ανέβουμε κι άλλο επίπεδο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ