ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπρίτο: "Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο"

Μπρίτο: "Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Εδουάρτο Μπρίτο μίλησε στο Sport24.gr για την φετινή πορεία του Ατρομήτου, τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τα πλέι οφ που αρχίζουν την Τετάρτη (2/5), αλλά και το μέλλον του.

Για τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την φετινή πορεία του Ατρομήτου, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που αρχίζουν την Τετάρτη (2/5), αλλά και για το μέλλον του μίλησε στο Sport24.gr, ο Εδουάρδο Μπρίτο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος είναι από τους πιο αγαπητούς στο Περιστέρι, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι στόχοι της ομάδας έχουν ήδη επιτευχθεί επισημαίνοντας πως στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν και ο Ατρόμητος να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση.

Αρχικά ο Μπρίτο μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό τόνισε πως: "Ήταν ένα παιχνίδι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, αλλά και εμείς πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το Κύπελλο. Είμαστε πολύ περήφανοι για την εικόνα μας και το ίδιο θα πρέπει να αισθάνονται και οι φίλαθλοι μας. Επιτύχαμε έναν από τους στόχους μας, δήλαδή να πάμε για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλου", όσο για το αν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πρόσθεσε:

"Πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά μας μέχρι τέλος Μαϊου. Αυτούς τους δύο στόχους είχαμε βάλει (σ.σ. έξοδος στο Europa League και τελικός Κυπέλλου) και τους έχουμε πετύχει. Σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που βρίσκονται και οι μεγάλες ομάδες. Δείξαμε πως ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο", κατέληξε ο Μπρίτο.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος μπορεί να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο άπαντες στο Περιστέρι γλυκοκοιτάζουν ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ που ξεκινούν την Τετάρτη (2/5) και φέρνουν τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπρίτο τόσο για το ματς του ΟΑΚΑ, όσο και τα πλέι οφ τονίζει: "Πετύχαμε τον έναν στόχο μας και τώρα έχουμε τον δεύτερο. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάμε ακόμα καλύτερη. Γιατί όχι να διεκδικήσουμε και την δεύτερη θέση. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν"

Τελειώνοντας ο Μπρίτο αναφέρθηκε και στο μέλλον του, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια το συμβολαιό του με την ομάδα του Περιστερίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: "Έχουμε ακόμα. Να τελειώσουμε πρώτα τις υποχρεώσεις της ομάδας με τον καλύτερο και ύστερα θα αποφασίσουμε τι θα γίνει".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ