ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπήκαν οι Λαζαρίδης, Δημούτσος στον Ατρόμητο

Μπήκαν οι Λαζαρίδης, Δημούτσος στον Ατρόμητο
Καρέλης Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τους Λαζαρίδη και Δημούτσο να δηλώνουν παρών και οι δυο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στους Λαζαρίδη και Δημούτσο είναι ο Νίκος Νιόπλιας καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν όποιες ενοχλήσεις είχαν και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή.

Ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί είναι ο Αγκουαζί που είναι τιμωρημένος ενώ αντίθετα υπολογίζεται κανονικά και ο Κοντοές ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στην σημερινή προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος οι Λαζαρίδης και Δημούτσος.Ο πρώτος που είχε ένα αιμάτωμα στη γάμπα από το ματς της Τρίπολης αλλά έπαιξε στη Τούμπα είναι πλέον απόλυτα υγιής.

Το ίδιο και ο Δημούτσος ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 18αδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός χτυπήματος στην περόνη από το παιχνίδι της Τρίπολης.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Αγκουαζί, αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Κοντοές.

* Στην Εθνική Ανδρών κλήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης για τοναγώνα των προκριματικών του Euro 2016 απέναντι στα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου στο Τόρσαβν και το φιλικό με την Πολωνία τρεις μέρες μετά στο Γκντανσκ

*Στην Εθνική Νέων Κ19 κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Παπασπύρος, Τζιτζικαλάκης, Θεοδωράκης που διέπρεψαν φέτος με τον Ατρόμητο Κ20 εν όψει των δύο φιλικών αγώνων με τη Δανία στις 12 και 14 Ιουνίου στην Καβάλα".

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Εν τω μεταξύ θα συνεχιστεί και το Σάββατο η πώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής με τους ανθρώπους του Ατρόμητου να έχουν βάλει γενική είσοδο 5 και 10 ευρώ θέλοντας να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο του Περιστερίου.

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων αύριο (Σάββατο) θα γίνει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Γενική είσοδος 5 και 10 ευρώ.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ