ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μόνο με νίκη θα ελπίζει ο Ατρόμητος

Μόνο με νίκη θα ελπίζει ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος θέλει μόνο τη νίκη την Δευτέρα επί της Κέρκυρας για να μείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής και δη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού δεν ευνοούν τον Ατρόμητο σε ότι έχει να κάνει με την μάχη για τα πλέι οφ. Η ομάδα του Περιστερίου αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κέρκυρα και να συνεχίσει νικηφόρα μέχρι το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να προσπεράσει την ομάδα των Ιωαννίνων.

Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στους "Φαίακες" την Δευτέρα το βράδυ ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε για ένα ακόμα ματς ο Καραμάνος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας. Την αποτελούν είκοσι (20) ποδοσφαιριστές που είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Παπάζογλου, Γεωργίου, Αγκουαζί, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο.

Η πώληση των εισιτηρίων αύριο (ημέρα του αγώνα) θα γίνει από τις 11.00 μέχρι τις 17.00 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων. Από τις 17.30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ