ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μοίρασε αρνιά ο Ατρόμητος

Μοίρασε αρνιά ο Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας την Μεγάλη Δευτέρα 100 αρνιά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης

Για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε την Μεγάλη Δευτέρα ο Ατρόμητος, στηρίζοντας ως μόνιμος χορηγός τη δράση του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" του Δήμου Περιστερίου "Από Καρδιάς".

Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" για να προσφέρει εκατό (100) αρνιά σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Γιώργος Δώνης, Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραγκ Μένταν από το τεχνικό επιτελείο και οι Ηλίας Αναστασάκος, Βαγγέλης Νάστος, Ανδρέας Τάτος και Σωκράτης Φυτανίδης από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Βασίλης Μπέτσης υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία και ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος επειδή αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά καθώς με την σύμπραξη των υπηρεσιών του δήμου συμπράττει στην ανακούφιση των ανθρώπων που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους.

" Ο Ατρόμητος, η ομάδα της πόλης, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι "πρωταθλητές" και στην κοινωνική προσφορά. Ο Ατρόμητος είναι μια αθλητική οικογένεια με συνείδηση της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Για μια ακόμη φορά, ως Δημοτική Αρχή έχουμε βάλει σαν στόχο καμία οικογένεια, που η ζωή δεν τους φάνηκε δίκαια μαζί της, δεν θα κάνει Πάσχα μπροστά σε αδειανό τραπέζι και κανένα παιδί απ' αυτές τις οικογένειες δεν θα του λείψει το πασχαλινό του δώρο" είπε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Περιστερίου ο οποίος επεσήμανε ότι κάθε μήνα η ΠΑΕ Ατρόμητος προσφέρει λάδι σε 150 οικογένειες.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης από την πλευρά του δήλωσε: " Πέρα από το γεγονός ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμο Περιστερίου για την κοινωνική του πολιτική, αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλο τον απλό κόσμο, τους εθελοντές που έρχονται να δώσουν μια μικρή βοήθεια σ'΄αυτούς έχουν τόσα πολλά προβλήματα σ' αυτήν τη δύσκολη εποχή.

Από τη δική μας πλευρά, ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε δίπλα του, ελπίζω και οι υπόλοιποι Δήμοι να κάνουν κάτι ανάλογο, γιατί όλος ο κόσμος στην Ελλάδα έχει ανάγκη. Και να ευχηθούμε μέσα από την δύσκολη οικονομική κρίση, ο κόσμος να περάσει όσο γίνεται καλύτερα και να έχει καλό Πάσχα".

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι-δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Τάτσης, Ξένη Κορόγιαννη, Τάσος Θεοδωράκος.

Η Φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ Ατρόμητος

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ