ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέντες στο Sport24.gr: "Είμαστε κοντά στον Γοδόι"

Μέντες στο Sport24.gr: "Είμαστε κοντά στον Γοδόι"

Ο τεχνικός διευθυντής της Γοδόι Κρους, Σεμπαστιάν Μέντες, επιβεβαίωσε στο Sport24.gr το ενδιαφέρον της "τόμπα" για τον 25χρονο Αργεντινό χαφ του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι.

Πλήθος δημοσιευμάτων κάνουν την εμφάνισή τους στην Αργεντινή για τον πιθανό επαναπατρισμό του 25χρονου Αργεντινού αμυντικού χαφ του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι. Στην αρχή ήταν η Εστουδιάντες, η οποία εξεδήλωσε έντονο ενδιαφέρον αλλά η αδυναμία της "πίντσα" να "ξεφορτωθεί" τον Γκαστόν Χιλ Ρομέρο (την Τετάρτη ανακοινώθηκε από τη Ροσάριο) έφερε καθυστέρηση.

Τις τελευταίες ημέρες είναι η ομάδα από τη Μεντόσα, Γοδόι Κρους, η οποία σύμφωνα με τους Αργεντινούς είναι κοντά στον Φερνάντο Γοδόι.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της "τόμπα" κι άλλοτε συμπαίκτη του Ζήση Βρύζα στη Θέλτα, Σεμπαστιάν Μέντες:

"Θέλουμε τον Φερνάντο. Είμαστε κοντά, μακάρι να έρθει. Πιστεύω ότι πέρα από τη δική μας επιθυμία θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Αργεντινή. Όλοι μετά από κάποια χρόνια στην Ευρώπη επιστρέφουμε στην πατρίδα"

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη "χώρα του τάνγκο", εάν τελικά ο Φερνάντο Γοδόι επιστρέψει στην πατρίδα του θα το κάνει έχοντας λύσει το συμβόλαιό με τον Ατρόμητο, κι όχι ως δανεικός από την ομάδα του Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ