ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με τις ευχές των... Λαρισαίων!

Με τις ευχές των... Λαρισαίων!

Την πρόκριση ζήτησαν από τους παίκτες του Ατρόμητου όσοι Λαρισαίοι φίλαθλοι τους συνάντησαν στην πόλη τους, καθώς εκεί έχει καταλύσει αποστολή της ομάδας ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Η κόντρα Βόλου και Λάρισας είναι και γνωστή και κρατάει εδώ και δεκαετίες. Τους τελευταίους μήνες έχει ξεσπάσει και μια "άγρια" αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, και την ομάδα της ΑΕΛ.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, όσοι Λαρισαίοι είδαν τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του Ατρομήτου στην πόλη τους την Τρίτη, τους ευχήθηκαν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό από τους "ερυθρόλευκους" της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, η αποστολή των Αθηναίων η οποία επέλεξε να καταλύσει στη Λάρισα αντί για το Βόλο, έτυχε θερμής υποδοχής από όσους αντιλήφθηκαν την παρουσία της.

"Εμείς είμαστε μαζί σας!" τόνισαν στον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να τα δώσουν όλα για την πρόκριση μέσα στο Πανθεσαλλικό Στάδιο απόψε το απόγευμα (18:00).

Πάντως να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο δεν βρέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, παρά το σενάρια που τους ήθελαν να κάνουν μία επίσκεψη στην αποστολή του Ατρόμητου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ