ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με την ομάδα ο Τάτος, δεν προλαβαίνει ο Δημούτσος

Με την ομάδα ο Τάτος, δεν προλαβαίνει ο Δημούτσος
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον Τάτο ο οποίος έδειξε μεταμέλεια και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του την Δευτέρα. Χάνει το ματς με την Βέροια ο Δημούτσος ενώ είναι αμφίβολος και για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Η μεταμέλεια του Τάτου και μια προτροπή των συμπαικτών του στον Ατρόμητο προς τον Σα Πίντο έκαναν τον Πορτογάλο τεχνικό να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα μέσο ο οποίος την Δευτέρα προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Περιστερίου και θα υπολογίζεται κανονικά από εδώ και στο εξής κανονικά αρχής γενομένης από το ματς με την Βέροια.

Εκτός της αναμέτρησης της Τετάρτης όμως θα μείνει ο Ελίνι Δημούτσος. Ο διεθνής μέσος υπέστη μια σύσπαση στον προσαγωγό και δεν προλαβαίνει σίγουρα το ματς με την ομάδα της Ημαθίας ενώ η παρουσία του είναι αμφίβολη και για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Κέρκυρα.

Τα ευχάριστα στο ιατρικό δελτίο του Ατρόμητου προέρχονται από τον Ταυλαρίδη ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς και δεν αποκλείεται την Δευτέρα (8/12) να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προπόνηση των παικτών της ομάδας μας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Βέροια στο Περιστέρι (17.15).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα από εκείνους που δεν αγωνίστηκαν.

Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Δημούτσος ο οποίος έχει τελικά σύσπαση στον προσαγωγό και θα μπει από τη Δευτέρα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο έκανε ο Ταυλαρίδης. Κανονικά συμμετείχε ο Τάτος. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά θ α ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ