ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Καραγκούνη στο Περιστέρι

Με Καραγκούνη στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Επέστρεψε ο Καραγκούνης έξω ο Φυτανίδης.

O προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στον Ασπρόπυργο, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (17.15) με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο Ελίνι Δημούτσος τραυματίστηκε στο φρύδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του έγινε συρραφή τριών ραμμάτων από το ιατρικό επιτελείο.

Την αποστολή αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Παρασκευγή (2/12) από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων.

Οι τιμές είναι οι εξής: Θύρα 2 (20 ευρώ), Θύρα 3 (40 ευρώ), Θύρα 4 (20 ευρώ), Θύρα 5 (10 ευρώ για τον συνοδό μαθητικής κάρτας), Θύρα 7 (15 ευρώ). Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση καρτών διαρκείας με έκπτωση 50%.

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αγώνας Αναγέννηση Επανομής – Ατρόμητος για τη Δ’ Φάση του θεσμού θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 στο γήπεδο "Νίκος Σαράφης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ