ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Δημούτσο στην αποστολή

Με Δημούτσο στην αποστολή
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:15 NS2).

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου για το ματς με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα στην αποστολή μπήκε και ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Τάτος, Μακρής, Σφακιανάκης, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Δημούτσος, Καραμάνος, Ζουέλα, Επστάιν.

Η αποστολή γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

"Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου ηττήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με σκορ 3-2.

Τα γκολ πέτυχαν οι Συμεωνίδης, Καϊμακαμούδης. Ο προπονητής Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Ραχιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Συμεωνίδης, Καντούτσης, Λημνιός, Άγκολι, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος, Δαβιλάς, Καϊμακαμούδης, Κουτσογιαννόπουλος. Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Κουλακάρης, Μιχαλάτος", αναφέρει η ΠΑΕ στο επίσημο site της.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ