ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Κιβρακίδης, Ντίας EUROKINISSI SPORTS

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για οτ παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο τραυματισμός του Κυριάκου Κιβρακίδη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν στάθηκε ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικός.

Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε κανονικά στην 18άδα και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Επίσης στην αποστολή σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου με τον Αστέρα επέστρεψαν και οι Γιαννιώτης, Ρισβάνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ στο Περιστέρι με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17.15.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ