ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκαθαρίζει με Δώνη μέσα στην εβδομάδα

Ξεκαθαρίζει με Δώνη μέσα στην εβδομάδα
INTIME SPORTS

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ατρόμητο τόσο στο θέμα προπονητή όσο και σε αυτό των μεταγραφών. Βλέπουν Τσάμπιονς Λιγκ στο Περιστέρι.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να κατακτά την τρίτη θέση στα πλέι οφ και να ξεκινά από ευνοϊκή θέση την ευρωπαϊκή του περιπέτεια τη νέα σεζόν.

Βέβαια στο Περιστέρι περιμένουν με αγωνία την απόφαση της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις, που μπορεί να φέρει τον Ατρόμητο ακόμα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι βέβαιο πως θα αλλάξει εν μέρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και λογικά θα αγωνίζεται στην επίθεση.

Πρώτα όμως...

Το θέμα του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει μία πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό, ενώ περιμένει και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ειδικά τα δυο τελευταία συνδέονται μεταξύ τους, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν οι πράσινοι θα βρουν χρήματα, και θα παίξουν στην Ευρώπη, και το που θα συνεχίσει ο Γιώργος Δώνης.

Το σίριαλ πάντως δεν θα τραβήξει πολλές μέρες με τον Έλληνα τεχνικό να απαντά, λογικά, μέχρι την Παρασκευή. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν ήδη βρει 1-2 ονόματα για αντικαταστάτες, οπότε δεν θα μείνουν ξεκρέμαστοι.

Μεταγραφές...

Ο Νίκος Λαζαρίδης θεωρείται κατά πολλούς η πρώτη μεταγραφή του Ατρόμητου, μαζί με τον Φώτη Παπουλή. Βέβαια ο πρώτος ίσως τελικά συνεχίσει στην Κύπρο, μιας και η πρόταση που έχει δεχθεί είναι εξαιρετική στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως πάντα βέβαια ο Ατρόμητος έχει προσεγγίσει τους στόχους που ενδιαφέρουν την ομάδα και είτε αυτή είτε την άλλη εβδομάδα, θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ