ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Ξεκαθαρίζει του προπονητή
Νιόπλιας INTIME SPORTS

Συζητήσεις επί συζητήσεων στο στρατόπεδο του Ατρόμητου για το θέμα του προπονητή, τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Ατρόμητου. Ο Νίκος Νιόπλιας υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν, που ολοκληρώθηκε με το τέλος των Playoffs, οπότε μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή του.

Πάντως οι πιθανότητες να ανανεώσει, αυτή τη στιγμή, είναι 60-40 προς το όχι. Ναι μεν έχει αναγνωριστεί η δουλειά του τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει στροφή σε άλλες περιπτώσεις.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μαουρίτσιο Καράσκο, ο Αργεντινός αναχώρησε την Τρίτη για την πατρίδα του και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια τον Γενάρη για να αποκτηθεί και η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε καθόλου ( σε αντίθεση με τον Μαρσελίνιο). Έτσι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Τέλος ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Γιάννη Κοντοέ ο οποίος έπαιξε αρκετά στα τελευταία παιχνίδια και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να παραμείνει κάτι που μοιάζει πιθανό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ