ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κρίσιμη Τετάρτη για Ατρόμητο και Ρισβάνη

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Τετάρτη (23/8) θα είναι η κρίσιμη ημέρα για τον ενδεχόμενο δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο. Εξετάζεται σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου, Ζιοβάνι Πικολόμο. (videos)

Ο Ατρόμητος δεδομένα ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Σπύρο Ρισβάνη, αλλά στον Πειραιά θέλουν πρώτα να ξεμπερδεύουν με τη Ριέκα (ρεβάνς των playoffs του Champions League) και μετά να ασχοληθούν με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους.

Έτσι η Τετάρτη (23/8) ανάγεται σε κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση του δανεισμού του 23χρονου αμυντικού από τους "ερυθρόλευκους" στους Περιστεριώτες. Η περίπτωση ολοκλήρωσης του deal συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Κρίσιμη Τετάρτη για Ατρόμητο και Ρισβάνη

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε κι εξετάζεται η περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ζιοβάνι Πικολόμο, ο οποίος ανήκει στη Ναούτικο, αλλά μπορεί να μείνει ελεύθερος καθώς έχει όρο στο συμβόλαιό του για ομάδα του εξωτερικού.

Γεννήθηκε στις 4 Απρίλη του 1994 στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κορίνθιανς. Από την "Τιμάο" δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Πόντε Πρέτα, Πορτουγκέζα, Σάο Μπέντο, Ατλέτικο Παραναένσε και Τίγκρες ντου Μπραζίλ. Το τρέχον έτος φόρεσε τη φανέλα της Ναούτικο, ενώ είναι διεθνής και με την Κ20 της Βραζιλίας. Μένει να φανεί εάν η περίπτωσή του προκριθεί από τους Περιστεριώτες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ