ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι και ακύρωση γκολ"

Κορακάκης: "Υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι και ακύρωση γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν άξιζε απλά την ισοπαλία από το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά τη νίκη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για ένα ματς που η ομάδα του ήταν ανώτερη και αδικήθηκε ξεκάθαρα από την διαιτησία καθώς υπάρχει ακύρωση γκολ και ξεκάθαρο πέναλτι λέγοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Κυρίως γιατί ο Ατρόμητος σίγουρα ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δυστυχώς σε μια στιγμή αδράνειας χάσαμε και το ματς. Στο α' ημίχρονο η εικόνα μας ήταν εκπληκτική, πιέσαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Στο β' δεχθήκαμε το γκολ, χρειαστήκαμε 15 λεπτά να συνέλθουμε, αλλά και πάλι χάσαμε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Στόιτσεφ. Πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι αν παίζει έτσι η ομάδα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα".

Για το αν ο Ατρόμητος έχει ήσυχη την συνείδησή του:
"Σίγουρα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Θέλαμε να πιέσουμε συγκεκριμένους παίκτες τους Μιλοβόγεβιτς και Μάρτινς και τα καταφέραμε και η πίεση αυτή δημιούργησε και τις ευκαιρίες. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να μπούμε εμείς μπροστά στο ματς".

Για τη διαιτησία του αγώνα:
"Δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις, υπήρξαν ξεκάθαρες φάσεις. Ασχολίαστο γράψτε ό,τι είδατε".

Αν σας έλεγε κανείς πριν το ματς ότι η πρώτη ήττα του Ατρόμητου θα ερχόταν με αυτό τον τρόπο τι θα λέγατε;
"Πρώτη ήττα, εντάξει δεν με ενδιαφέρει η πρώτη ήττα αλλά η εικόνα της ομάδας. Η εικόνα είναι πολύ βελτιωμένη και με βλέπετε πρώτη φορά έτσι στεναχωρημένο γιατί αξίζαμε, δεν θα πω την ισοπαλία αλλά τη νίκη σήμερα".

Τι σας άρεσε σήμερα;
"Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα σήμερα. Μια ομάδα να πιέζει, μια ομάδα να μην φοβάται, να παίζει στα ίσια τον πρωταθλητή Ελλάδος, ο Ολυμπιακός να μην έχει δημιουργήσει ευκαιρία και εμείς να έχουμε 4-5 ξεκάθαρες. Συνεχίζουμε έτσι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Δηλαδή ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου που μια ομάδα χάνει τις ευκαιρίες και η άλλη παίρνει τη νίκη με ένα γκολ;
"Όχι μόνο έτσι. Υπήρχαν φάσεις ξεκάθαρες διαιτητικές. Μιλάω για το πέναλτι, για δυο πέναλτι, μιλάω για το γκολ. Αλλά δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Σας είπα και πριν αυτό που είδατε γράψτε το".

Σας φοβίζει ότι αυτή η ήττα μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας;
"Το νόμισμα έχει δυο όψεις. Και το ένα και το άλλο. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, από την προσπάθεια, την απόδοση αλλά όταν έχεις κάνεις τόσα πράγματα και δεν παίρνεις τίποτα είναι κάτι που σε προβληματίζει".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ