ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Είχαμε οριοθετήσει ότι έπρεπε να πάρουμε αυτό το ματς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κορακάκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Λεβαδειακό τόνισε ότι η επικράτηση επί των Βοιωτών ήταν σημαντική για διάφορους λόγους.

Ο Ατρόμητος έπρεπε να κερδίσει το ματς με τον Λεβαδειακό και τα κατάφερε και αυτό ήταν και το πιο δύσκολο για τους παίκτες του Γιώργου Κορακάκη σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο νεαρός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Βοιωτούς.

Ο Κορακάκης επίσης μίλησε και για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του σε κάθε αναμέτρηση αλλά και στο ότι πρέπει να τελειώνουν πιο γρήγορα τα ματς που έχουν τις ευκαιρίες όπως για παράδειγμα αυτό με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας για διάφορους λόγους. Αρχικά βαθμολογικά γιατί είχαμε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, κατ' επέκταση γιατί και αυτό είναι το πιο σημαντικό όταν μια ομάδα λέει ότι πρέπει να κερδίσω αυτό το πρέπει στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο και εμείς αυτό το παιχνίδι το είχαμε οριοθετήσει έτσι, ότι πρέπει να το πάρουμε. Το πήραμε σε γενικές γραμμές δίκαια γιατί στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν καλύτερη ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο για ένα διάστημα αγχωθήκαμε και δημιούργησε και ο Λεβαδειακός μια πολύ καλή στιγμή με το δοκάρι.

Ωστόσο η συνολική εικόνα του Ατρόμητου ήταν καλύτερη. Πρέπει όμως να τελειώνουμε τα παιχνίδια εφόσον ήμαστε με αυτή τη διάθεση, με αυτό το ρυθμό πιο γρήγορα ώστε να μην μπλέκουμε στα τελευταία λεπτά να είναι το παιχνίδι ρώσικη ρουλέτα. Είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια μας γιατί έχουμε ένα μήνα όπως και οι υπόλοιπες ομάδες δύσκολο με παιχνίδια τέτοιου στυλ, δηλαδή πρέπει να τα πάρω.

Η ομάδα όμως έδειξε ότι έχει χαρακτήρα, μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή την πίεση και εύχομαι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο".

Πρόκειται να γίνει άλλη μια προσθήκη στην επίθεση κατά πόσο μπορεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη της ομάδας;

"Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε άλλη μια προσθήκη το να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό αν κάτι πηγαίνει καλά δεν αλλάζεις εύκολα. Εμείς σε γενικές γραμμές από τότε που βρίσκομαι στην ομάδα θεωρώ ότι πηγαίνουμε καλά, απλά θα έχουμε μια παραπάνω λύση όπως είδατε και με τα παιδιά που ήρθαν και σήμερα βοήθησαν πάρα πολύ.

Ενώ και τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα έχουν μπει σε ένα ρυθμό και αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι ναι μεν είχαμε δυο άσχημα αποτελέσματα αλλά η νοοτροπία πρέπει στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος να παραμείνει η ίδια "ότι προσπαθούμε πάντα για τη νίκη".

Και σε διαφορετικές συνθήκες επίσης ξαναλέω το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι όταν μια ομάδα πει ότι πρέπει να κερδίσει και έχει αυτή την εικόνα που είναι καλή, είχε δημιουργία, είχε ευκαιρίες απλά δεν τις έκανε εύκολα γκολ για να τελειώσει πιο γρήγορα το παιχνίδι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ