ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Δεν είναι άσχημος ο βαθμός"

Κορακάκης: "Δεν είναι άσχημος ο βαθμός"
Κορακάκης EUROKINISSI SPORTS

Το 1-1 απέναντι στην Κέρκυρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα η ομάδα του.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, δήλωσε μετά το 1-1 της ομάδας του απέναντι στην Κέρκυρα: "Δώσαμε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε απ’ τις λίγες ομάδες που έχουμε δώσει, έως τώρα, οκτώ αγώνες εκτός. Ήρθαμε στην Κέρκυρα για τη νίκη, τελικά πήραμε ένα βαθμό, αλλά κι αυτό δεν είναι άσχημο. Στο α’ μέρος, όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, νομίζω ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις...

Στο β’, βάρυνε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος. Το παιχνίδι πήγε στις μονομαχίες, η Κέρκυρα μας έδωσε περισσότερο γήπεδο θέλοντας να παίξει κυρίως στην αντεπίθεση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, να απειλήσουμε περισσότερο. Το γήπεδο ήταν, βεβαίως, τροχοπέδη, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι απ’ το βαθμό, η συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα καλή. Πλέον, κοιτάμε, αρχής γενομένης απ’ τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, το Σάββατο, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις".

Για το γεγονός πως προέρχεται από την οικογένεια του Ατρομήτου:

"Με βοηθάει στο ότι την γνωρίζω πάρα πολύ καλά".

Για το ότι η ομάδα του δέχεται πρώτη γκολ:

"Και σε στιγμές που δεν είμαστε στην περιοχή μας. Και σήμερα, την πρώτη φορά που η Κέρκυρα μπήκε στην περιοχή μας, σκόραρε. Σ’ αυτό, έχουμε θέμα...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα έγιναν στο πρώτο 10λεπτο

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ