ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κομβικό το παιχνίδι με την Ξάνθη

Κομβικό το παιχνίδι με την Ξάνθη
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ατυχία, δοκάρια και αγωνιστική συμπεριφορά έχουν φέρει τον Ατρόμητο σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αφού για πρώτη κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα, την Κυριακή που μας πέρασε, ήταν μία καλή ευκαιρία για να δούμε αντιμέτωπες δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια δείχνουν πως περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο.

Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε τη νίκη σχετικά εύκολα, με τους Περιστεριώτες να προβληματίζουν σε ακόμα ένα παιχνίδι μετά το σπουδαίο διπλό στο Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού μετρούν τρεις ισοπαλίες, δυο ήττες και μία νίκη, έχοντας πετύχει σε αυτά τα έξι ματς μόλις ένα γκολ κι έχοντας δεχθεί τρία τέρματα.

Έτσι η διαφορά από την έκτη θέση μειώθηκε αρκετά (τρεις πόντοι) με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πλέι οφ.

Το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη λοιπόν την άλλη Κυριακή έχει μεγάλη σημασία για τον Ατρόμητο, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας μπλέκει για τα καλά (σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΣ έχουμε μπαράζ).

Πρόγραμμα Ατρόμητου: Ξάνθη (έξω), Άρης (μέσα), ΟΦΗ (έξω), ΑΕΚ (μέσα)

Πρόγραμμα ΠΑΣ: ΟΦΗ (έξω), ΑΕΚ (μέσα), Κέρκυρα (μέσα), ΠΑΟΚ (έξω)

Δοκάρια και το χαμένο ημίχρονο

Η ομάδα του Περιστερίου είναι αλήθεια πως δεν έχει και την τύχη με το μέρος της, αφού μέχρι στιγμής έξι παίκτες έχουν σημαδέψει δέκα φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Αναλυτικά

Καραμάνος: 2 δοκάρια

Ουντότζι: 2 δοκάρια

Μάντζιος: 2 δοκάρια

Ιγκλέσιας: 2 δοκάρια

Μπρίτο: 1 δοκάρι

Π. Γκαρσία: 1 δοκάρι

Βέβαια ευθύνη στην συνολική εικόνα της ομάδας έχει και ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Ατρόμητος συνήθως χάνει ένα ημίχρονο περιμένοντας τον αντίπαλο και μόνο όταν δεχθεί γκολ ή ο χρόνος αρχίζει να πιέζει βγαίνει μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-0, Μάντζιος: "Περίεργα τα συναισθήματα απέναντι στον Πανιώνιο"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ