ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλινήρης με πυρετό ο Καραμάνος

Κλινήρης με πυρετό ο Καραμάνος
INTIME SPORTS

Οι Καραμάνος και Μπρίτο έμειναν εκτός προγράμματος την Πέμπτη και η παρουσία τους στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη είναι αμφίβολη.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη καθώς ο Καραμάνος σήκωσε υψηλό πυρετό και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του μην δίνοντας το παρών στην προπόνηση. Ο Σα Πίντο θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και την Παρασκευή και εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει η όχι στην αποστολή της ομάδας.

Πλην του Καραμάνου εκτός έμειναν και οι Μπρίτο, Ταυλαρίδης που ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα ο καθένας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο γήπεδο του Περιστερίο συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη.

Απουσίασε ο Καραμάνος ο οποίος έμεινε σπίτι του λόγω πυρετού. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μπρίτο.

Το πρόγραμμα του με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ποδήλατο και πισίνα συνέχισε ο Ταυλαρίδης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Νωρίτερα αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Στέφανο Ναπολεόνι, Αλμπέρτο Εγκουέμ και Δημήτρη Λημνιό θα επισκεφθεί το 21Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα".

Τα εισιτήρια με Ξάνθη

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη τα οποία διανέμονται και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Παρασκευή) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Ξάνθη θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

Το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής: Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (11.00 με 17.00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου (17.30 με 19.30).

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/."

Κλινήρης με πυρετό ο Καραμάνος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ