ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κατασκοπεύει τη Βέροια ο Σα Πίντο

Κατασκοπεύει τη Βέροια ο Σα Πίντο
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο θα βρεθεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τους συνεργάτες του για να δουν αγωνιζόμενη την Βέροια τρεις μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Βέροια θα βρεθεί ο Σα Πίντο και οι συνεργάτες τους Τιάγκο και Ρούσσης. Ο Πορτογάλος θέλει να κατασκοπεύσει την ομάδα της Ημαθίας τρεις μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για την εμβόλιμη αγωνιστική.

Θέλει να έχει μια σαφή εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του ώστε να μπορέσει να προετοιμάσει καλύτερα τον Ατρόμητο με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά με τον Πορτογάλο να έχει κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσει αλλά θα περιμένει την προπόνηση της Δευτέρας για να έχει πιο σαφή εικόνα. Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Τάτο γυμνάστηκε μόνος του και μένει να δούμε μέχρι πότε θα είναι σε "καραντίνα".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Aποθεραπεία έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης και προπόνηση οι υπόλοιποι με φόντο πλέον το ματς της Τετάρτης με τη Βέροια για την εξ αναβολής 6αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Περιστέρι.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τσέναμο αλλά αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Ο Δημούτσος έκανε αποθεραπεία γιατί νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από προχθές που έγιναν ακόμη πιο έντονες μετά το παιχνίδι.

Ο Ταυλαρίδης γυμνάστηκε με περισσότερη ένταση στο γυμναστήριο και αύριο θα κατέβει για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αστέρα. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Τάτος.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο μαζί με τους συνεργάτες του Τιάγκο και Σωτήρη Ρούσση θα παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βέροια.

*Καλεσμένοι σε ισάριθμες αθλητικές εκπομπές που θα μεταδοθούν απόψεliveθα είναι τρεις παίκτες της ομάδας μας. Ο Στέφανος Ναπολεόνι στην «Αθλητική Κυριακή», ο Σωκράτης Φυτανίδης στην «ΣκάιGoal» και ο Νίκος Λαζαρίδης στην «Παίζουμε Ελλάδα» της Νova".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ