ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανένα πρόβλημα για Νιόπλια

Κανένα πρόβλημα για Νιόπλια
INTIME SPORTS

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει του πρώτου του αγώνα με την ομάδα του Ατρόμητου είναι ο Νίκος Νιόπλιας.

Αντίστροφα μετράει ο Νίκος Νιόπλιας για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ατρόμητου στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν ούτε τραυματίες στην πλευρά της ομάδας του Ατρόμητου, ούτε κάποιος τιμωρημένος που να μην είναι στην διάθεση του Νιόπλια. Όπως είναι λογικό σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις ο Νιόπλιας έχει δώσει την έμφαση στην τακτική και στις αλλαγές που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σημερα το μεσημέρι η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου. Στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Μπάλλα, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη επισκέφθηκε το 22Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Εκεί μας περίμεναν δεκάδες μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους γονείς τους που μας υποδέχθηκαν με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό. Οι ποδοσφαριστές μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά.

Αύριο (Σάββατο) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ