ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Ευτυχώς η οικογένεια μου είναι καλά"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μίλησε σε ιστοσελίδα στην Αυστρία για τη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του και υποστήριξε πως το πρώτο που τον ενδιέφερε ήταν η ασφάλεια της οικογένειας του.

Πριν δυο εβδομάδες περίπου ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, έζησε τον τρόμο όταν ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι του την ώρα που και ο ίδιος ήταν εκεί μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του και πήραν σχεδόν τα πάντα από το σπίτι.

Ο Αυστριακός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για ότι συνέβη και στέκεται στο γεγονός ότι η οικογένεια του είναι καλά και έχουν επιστρέψει στην Αυστρία χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αρχικά η ιστοσελίδα αναφέρει www.krone.at αναφέρει: "Αυτές τις φρικτές στιγμές ποτέ δεν θα της ξεχάσει ο Νταμίρ Κάναντι και η οικογένεια του. Ο 47χρονος τεχνικός ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Ατρόμητου ήταν το θύμα μιας βίαιης επίθεσης στο νέο του σπίτι, την περίοδο που τον είχαν επισκεφτεί η γυναίκα του και η κόρη του.

Οι ληστές μπήκαν μέσα στην κρεβατοκάμαρα, ακινητοποίησαν την οικογένεια, έκλεψαν το διαμέρισμα και πήραν κοσμήματα, χρήματα, ρούχα και τα κλειδιά του αμαξιού".

Και συνεχίζει φιλοξενώντας και δηλώσεις του Κάναντι:

"Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα από το GPS σε ένα γκαράζ και ο Κάναντι ανέφερε: "Το είχαν παρκάρει στον τρίτο όροφο. Οι ληστές ήλπιζαν πως το GPS δεν θα δουλεύει εκεί. Υπήρχαν τρία κλεμμένα αμάξια, το ένα γεμάτο ναρκωτικά. Μια συμμορία από επαγγελματίες που ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν".

Η οικογένεια του είναι τώρα πίσω στην Αυστρία: "Είμαι ευχαριστημένος που τίποτα δεν συνέβη σε κανέναν. Είναι όλοι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα" είπε ο Κάναντι ο οποίος δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να αφήσει τη δουλειά του στον Ατρόμητο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ