ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ιτάνζ: "Πιστεύουμε στα όνειρα μας"

Ιτάνζ: "Πιστεύουμε στα όνειρα μας"
Ιτάνζ INTIME SPORTS

Ο Ιτάνζ δεν εκπλήσσεται από την καλή παρουσία του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα και περιμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Ιτάνζ, μίλησε στην κάμερα του "Novasports" για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "πορτιέρο" του Ατρομήτου:

" Προπονούμαι εδώ και μία εβδομάδα, νομίζω ότι το σώμα μου ανταποκρίθηκε πολύ καλά και νιώθω έτοιμος να παίξω. Δεν μου έκανε έκπληξη η απόδοση του Ράντμαν. Προπονούμαστε μαζί κάθε μέρα. Αυτό είναι καλό για την ομάδα να γνωρίζει ότι έχει δύο καλούς τερματοφύλακες.

Η τρίτη θέση δεν είναι έκπληξη, καθώς το είχα πει και σε μία συνέντευξη πριν λίγο καιρό και ο κόσμος γελούσε. Ωστόσο, έξι παιχνίδι να μένουν εμείς είμαστε κοντά στις καλές θέσεις.

Αν συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να διατηρήσουμε την ισορροπία που έχουμε από το ξεκίνημα μπορούμε να πιστεύουμε στα όνειρα μας. Δουλεύουμε όλοι πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και θυμάμαι πως είχαμε δυσκολευτεί πολύ στο πρώτο ματς. Γνωρίζουμε ότι έχουνε κάποιους καλούς παίκτες όπως ο Φαβάλι. Εϊναι μια καλή ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ