ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήρθε για Λημνιό η Γιουβέντους

Ήρθε για Λημνιό η Γιουβέντους
Λημνιός INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε πως Ιταλός σκάουτ θα ερχόταν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώτης ομάδας με την Ξάνθη. Σκοπός του ήταν να τσεκάρει μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Λημνιό.

Στο δελτίο Τύπου της Παρασκευής (28/11) η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε γνωστό ότι σκάουτ της Γιουβέντους θα παρακολουθούσε την αναμέτρηση των Περιστεριωτών με την Ξάνθη. Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ''κατασκοπεία'' έγινε νωρίτερα στην αναμέτρηση της Κ20 των ''κυανόλευκων'' με την Ξάνθη, στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Σκοπός του Ιταλού ήταν να παρακολουθήσει τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση. Στο 60' σημείωσε γκολ παρόμοιο με αυτό του Ναπολεόνι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος έκανε και το τελικό 3-1 υπέρ του Ατρόμητου.

Ο 16χρονος Βολιώτης αποτελεί μία από τις πιο ελπιδοφόρες μονάδες της ομάδας του Περιστερίου και το βέβαιο είναι ότι το μπλοκάκι του σκάουτ της ''Βέκια Σινιόρα'' θα γέμισε με καλές πληροφορίες. Ο ''κατάσκοπος'' της ομάδας του Τορίνο, βέβαια, δεν αρκέστηκε στην παρακολούθηση του Λημνιού, καθώς μέσα στο Σαβββατοκύριακο θα πάει και σε άλλα γήπεδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ