ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γουίγκαν-Ατρόμητος 2-1

Γουίγκαν-Ατρόμητος 2-1
INTIME SPORTS

Δείχνοντας κατά διαστήματα καλό πρόσωπο ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-1 από την Κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν στο πρώτο του φιλικό στην Μεγάλη Βρετανία. Το γκολ του Ατρομήτου ο Καραμάνος.

Δείχνοντας κατά διαστήματα καλό πρόσωπο ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-1 από την Κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν στο πρώτο του φιλικό στην Μεγάλη Βρετανία.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετά το πρώτο εικοσάλεπτο άρχισε να δείχνει καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητος ωστόσο εκτός από το γκολ με τον Καραμάνο στο 76', να έχει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Ατρόμητο (4-4-1-1) με τους Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, Νάστο, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες λίγο πιο μπροστά ο Μπρίτο και στην κορυφή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δεν ξεκίνησε καλά ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος δεν μπήκα καλά στον αγώνα και μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε τον Φορτουνέ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμεζ ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Γουίγκαν.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια και στο 14' μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη, ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Στο 18' η κεφαλιά του Ιγκλέσιας έφυγε άουτ, ενώ στο 29' από το σουτ του Δημήτρη Παπαδόπουλου η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Η Γουίγκαν που είχε λίγο καλύτερη κυκλοφορία στο 34' κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Φορτουνέ "άδειασε" τον Νάστο μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη για το 2-0 των Άγγλων.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, ήταν στο 43' όταν από το σουτ του Ουμπίντες μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

Παρά τις πολλές αλλαγές ήταν καλός

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητος ωστόσο εκτός από το γκολ με τον Καραμάνο στο 76', να έχει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα.

Στο 57' από το σουτ του Ναπολεόνι η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Τσενάμο είπε "όχι" στο 61' στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουότσον.

Στο 74' ο Δημούτσος επιχείρησε ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται, ενώ δύο λεπτά αργότερα (76') κατάφερε να μειώσει.

Ο Φάμπιο συνεργάστηκε ωραία με τον Καραμάνο και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν στο 84' πάλι για τον Ατρόμητο, όταν ο Καραμάνος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον ΜακΚαν και να απομακρύνεται.

Γουίγκαν: Νίκολς, Μακκαν, Γουότσον, Γκόμεζ, Μακμαναμαν, Εσπινόζα, Φάιβι, Μπουσεζούρ, Μπεργκ, Φορτουνέ, Μπάκστον.

Ατρόμητος: Σηφάκης (46' Τσενάμο), Νάστος (65' Τζαμάλ), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Γιαννούλης (Λαζαρίδης), Καραγκούνης (46' Δημούτσος), Ιγκλέσιας (65' Καραμάνος), Πίτου Γκαρσία (46' Φάμπιο), Ούμπιντες (65' Μπάλλας, 89' Γρομιτσάρης), Μπρίτο (46' Καλέργης), Παπαδόπουλος (46' Ναπολεόνι).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ