ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γοδόι στο Sport24.gr: "Στόχος να μπούμε στους ομίλους"

Γοδόι στο Sport24.gr: "Στόχος να μπούμε στους ομίλους"
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός μέσος του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι, εκφράζει μέσα από την κάμερα του Sport24.gr την πεποίθηση ότι το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, στο Περιστέρι, είναι κρίσιμο για την υπόθεση - πρόκριση. (VIDEO)

Ο Φερνάντο Γοδόι μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr μετά το φιλικό ματς του Ατρομήτου με τη Λαμία, τονίζοντας ότι το πρώτο ματς, εναντίον της Φενέρμπαχτσε, είναι κρίσιμο καθώς και ότι στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

- Φερνάντο, πόσο βοήθησε το φιλικό με τη Λαμία ενόψει των ματς με τη Φενέρμπαχτσε;

"Ήταν ένα φιλικό που εξυπηρέτησε στο να διατηρήσουμε ρυθμό και να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο για τα ματς με τη Φενέρμπαχτσε."

- Είσαι ανυπόμονος για τα ματς με την τουρκική ομάδα;

"Όχι, δεν είμαι ανυπόμονος. Θα έλεγα, είμαι ήρεμος. Έχω όρεξη να παίξω και να το διασκεδάσω. Έχω πολλή όρεξη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για τον Ατρόμητο."

- Ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρομήτου για τη φετινή σεζόν, καθώς και οι προσωπικοί σου;

"Οι στόχοι; Πρώτα να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League, να αφήσουμε μία καλή εικόνα. Στο πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος να μπει στα play-offs και να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς."

- Ποιο από τα δύο ματς είναι το πιο κρίσιμο για την πρόκριση. Το πρώτο ή το δεύτερο;

"Το πρώτο ματς, είναι θεμελιώδες. Το κάνουμε ένα καλό ματς, το να μπούμε δυνατά. Και το δεύτερο θα είναι κρίσιμο. Και τα δύο ματς είναι σημαντικά. Το πρώτο είναι σημαντικό, για την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε για το δεύτερο."

Ίσως χρειαστεί να μαρκάρεις τον Νανί; Έχεις άγχος ή είσαι ήρεμος;

"Είμαι ήρεμος. Είναι χαρά να μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το ζήτημα είναι να κάνουμε ένα καλό ματς και να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε ο Ατρόμητος, να τα πάει καλά."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ