ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γκολάρες και παλιός καλός Σηφάκης

Γκολάρες και παλιός καλός Σηφάκης

Πάθος, ένταση και γκολάρες στην σαββατιάτικη προπόνηση του Ατρομήτου στο Πήλιο. Αναγεννημένος και έτοιμος ο Σηφάκης. Δείτε videos.

Ορεξάτοι και παθιασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στην προπόνηση του Σαββάτου στο Πήλιο, κάτι που φανερώθηκε μάλιστα στο οικογενειακό διπλό.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους παίκτες του να δείχνουν πολλή μεγάλη θέληση και να τα δίνουν όλα, μια μέρα πριν από το ρεπό τους.

Στο οικογενειακό δίτερμα μάλιστα, μπήκαν όμορφα γκολ. Ο Μπρίτο απέφυγε δύο αντιπάλους του και με σουτάρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο, ο Φυτανίδης επίσης σκόραρε με δυνατό σουτ, ενώ γκολ πέτυχε και ο νεαρός στόπερ, Τάσος Καντούτσης.

Το ευχάριστο πάντως για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως ο Μιχάλης Σηφάκης, δείχνει να προσαρμόζεται αμέσως στα δεδομένα της ομάδας και επίσης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση όπως φαίνεται. Ο Κρητικός γκολκίπερ τα δίνει όλα στις προπονήσεις, ενώ στο οικογενειακό δίτερμα, δίνει πάντα συμβουλές σε αρκετές γλώσσες...

Να σημειωθεί πως στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Γεωργίου, Μπάλλας και Παπαδόπουλος. Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο τένοντα και δεν είναι σε θέση καν να τρέξει. Περιορίστηκε, κατά συνέπεια, σε θεραπεία.

Ο Μπάλλας ένιωσε σφίξιμο στους κοιλιακούς και λόγω της επιβάρυνσής του από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 προφυλάχθηκε. Ο Παπαδόπουλος τέλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ