ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιαννούλης: "Πολύτιμος ο βαθμός στην Τούμπα"

Γιαννούλης: "Πολύτιμος ο βαθμός στην Τούμπα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γιαννούλης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ατρομήτου στην Τούμπα και την απόδοση της ομάδας του.

Με στόχο να μην χάσει παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, μιλώντας στο "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6".

Τι είπε για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου και για την δική του παρουσία στο παιχνίδι. Aποσπάσματα των δηλώσεων του Κώστα Γιαννούλη:

Για την αμυντικογενή στάση του Ατρομήτου: " Ο πρώτος λόγος ήταν να μην χάσουμε. Ξέραμε ότι ένας βαθμός στην Τούμπα είναι πολύτιμος, επειδή δεν μπορούν πολλές ομάδες να πάρουν κάτι εκεί. Θέλαμε να μην δεχθούμε κάποιο γκολ και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Έχουμε μία επιθετική ομάδα, αλλά δείξαμε ότι και οι επιθετικοί μπορούν να είναι καλοί και στο ανασταλτικό κομμάτι".

Για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλo: " Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν μπορούμε να μάθουμε μέσα σε μία εβδομάδα όλα όσα μας δείχνει. Ο νέος προπονητής μας βοηθάει ψυχολογικά και στέκεται περισσότερο σε αυτό τον τομέα".

Για την κατοχή της μπάλας που είχε ο ΠΑΟΚ: " Είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις συνέχεια πίσω από την μπάλα και δείξαμε ότι αντέξαμε στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ. Έτσι η αντίπαλη ομάδα δεν είχε μία κλασσική ευκαιρία για να βάλει ένα γκολ".

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα των Θεσσαλονικέων: " Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, όπως είναι ο Αθανασιάδης στην επίθεση. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να διασπάσει πολύ κλειστές άμυνες".

Για τη δική του παρουσία στο χθεσινό ματς: " Ήταν πολύ δύσκολο να βγούμε στην επίθεση. Ο κ. Αναστόπουλος δίνει έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, όμως δεν θέλει να δεχόμαστε γκολ σε κόντρα αντεπιθέσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ