ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ετοιμάζει τον Ράντμαν ο Δώνης

Ετοιμάζει τον Ράντμαν ο Δώνης
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Ιτάνζ φέρνει τον Βέλιμιρ Ράντμαν στην βασική ενδεκάδα, με τον Γιώργο Δώνη να τον προετοιμάζει για τα ματς που ακολουθούν.

Έτοιμος για να πάρει στις πλάτες του το βάρος του τερματοφύλακα του Ατρομήτου είναι ο Βέλιμιρ Ράντμαν, μετά τον τραυματισμό του Ιτάνζ, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Κροάτης γκολκίπερ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό μετρά μια συμμετοχή ως βασικός στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ αντικατέστησε τον Ιτάνζ στο ματς με την Κέρκυρα, μετά τον τραυματισμό του.

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, ο 29χρονος πορτιέρο θα πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε και καλείται να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για να υπερασπιστεί την "κυανόλευκη" εστία.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο προετοιμάζουν τον παίκτη και θέλουν να τον έχουν "ζεστό", προκειμένου να πραγματοποιήσει τις καλές εμφανίσεις που είχε και με τον Πανσερρραϊκό και ανάγκασαν τους ανθρώπους του Ατρομήτου να τον αποκτήσουν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ