ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έπιασε μπάλα ο Ούμπιντες

Έπιασε μπάλα ο Ούμπιντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του ο Ούμπιντες πήρε μέρος σε ασκήσεις με μπάλα και πλέον όλα αναφορικά με την παρουσία του ή μη στο παιχνίδι της Πέμπτης θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης.

Από την παρουσία του Ούμπιντες σε ασκήσεις με μπάλα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συνοδεύτηκε η προπόνηση του Ατρόμητου την Δευτέρα. Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου ένιωσε καλύτερα, πήρε μέρος σε κάποιες ασκήσεις και την αν καταφέρει και βγάλει και την προπόνηση της Τρίτης τότε θα τεθεί στην διάθεση του Παράσχου για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Σαράγεβο.

Στο Περιστέρι τώρα έφτασε το φαξ το οποίο ενημερώνει και επίσημα για την παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι στο ματς της Πέμπτης ενώ παράλληλα ο Ατρόμητος προχώρησε στον δανεισμό του Δημητρίου στον Φωκικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΦΚ Σαράγεβο. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σε επαφή με μπάλα ήρθε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Ούμπιντες και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε επίσης σήμεραfax από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που ενημερώνει για την παρουσία του νέου Ομοσπονδιακού Τεχνικού Διευθυντή Κλαούντιο Ρανιέρι μαζί με τους συνεργάτες του στο ματς της Πέμπτης.

Στον Φωκικό ο Δημητρίου

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα ο αμυντικός Άγγελος Δημητρίου ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Φωκικό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ